Aktuellt i Bromölla

Aktiviteter i Bromölla

 

Känner du att du inte vet vad som pågår här i Bromölla? Vill du träffa kompisar och ha kul ihop? I den här artikeln gick vi till Dios på Tunnan för att få lite tips om vad som kommer hända i december och framåt i Bromölla.

Om du kan tänka dig att vänta så kommer Diggiloo till Bromölla de trettonde April. Men om du inte vill vänta så länge kan du den 21 December på kulturpunkten träffa andra, slå in julklappar tillsammans och har det lite mysigt, ta med en kompis också så blir det extra kul.

På Tunnan den 28 december kommer man kunna bygga en snögubbe av plastmuggar mellan 11-13 om man är intresserad av plastmuggar och snögubbar. Det kommer bli kul och hur högt kommer ni kunna bygga?

Den 29 December kommer det va en s.k Body Scrab med hudkrämer som är naturliga men det är dock ett privat event, så det är inte öppet för allmänheten.

Sen den 3-4 Januari kommer det vara övernattning på Tunnan om man vill ha kul med kompisar och generellt träffa andra personer.

Som du märker riktar sig många av dessa aktiviteter mot ungdomar men andra föreningar och framförallt företag ordnar aktiviteter. Både för att skapa gemensamhet och trygghet för medborgarna i Bromölla kommun men också för att folk har efterfrågat det. Anledningen till att företag ordnar aktiviteter är för att de kan ansöka om pengar till aktiviteter för allmänheten.

Reportrar: Emil och Erik