Spelrecension: Super Mario Odyssey

Så bra är det nya Mario spelet.

Jag har spelat det nya Super Mario Odyssey och jag blev förbluffad hur bra det är. Spelet är ett 3D Mario spel som går ut på att samla månar och åka till nya platser eller Kingdoms som spelet kallar det.

 

Story
Storyn i spelet är att Bowser har kidnappat Peach igen och den här gången så ska han gifta sig med henne men Mario teamar upp med en spökhatt som heter Capy för att stoppa honom. Capy vill rädda sin syster Tiara som Bowser också har kidnappat men hans luftskepp är förstört och en hel massa andra saker händer men jag spoilar inte mera om storyn.
Jag ger storyn 9,5/10

Hur lång tid tar spelet.
Det finns 17 kingdoms, över 800 månar och en hel massa med kostymer och roliga hattar så man kan spela i flera dagar och ändå inte ha gjort allt i spelet. Jag ger spelet 10/10 i hur lång tid du kan spela det.

Spelets kontroll
Spelet kontrolleras otroligt lätt och efter ett tag så kunde jag alla trix men det är lite jobbigt när du är på en liten plattform.
Jag ger spelets kontrol 9/10

 

Ljud och grafik
Spelets grafik var oemotståndlig och ljudet passar perfekt på platsen man är på. Jag ger grafiken 10/10 och ljudet ger jag 10/10

Jag ger spelet 95/100
Jag rekommenderar detta spel.

Av Alvin Andersson
bilder från nintendo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *